Waar voldoet een goede online marketeer aan

  • door

In Nederland zijn er ontzettend veel bureaus die online marketing aanbieden. Naast deze bureaus zijn er ook ontzettend veel freelancers die dit vak beoefenen. Als jij een website hebt en je wilt je online marketing uitbesteden, dan heb je dan ook oneindig veel verschillende keuzes. Waar dien jij je keuze nu op te baseren? Wil je voor een bureau gaan en betaal je meer? Of ga je voor een freelancer waar je minder betaald, maar waar misschien ook wel minder kennis aanwezig is? Wij gaan jou helpen om deze keuze te vergemakkelijken. Lees dan ook vooral verder als je bekend met deze twijfels.

Is locatie belangrijk?


Een van de eerste keuzes die je moet maken is of dat je het belangrijk vindt dat degene die je in dienst neemt bij jou in de buurt zit. Telt dit zwaar voor jou mee of maakt het je niet zoveel uit? Zo ja, dan wordt jou zoekopdracht natuurlijk een stuk beperkter. In plaats van een landelijke zoektocht ga je voor een plaatselijke zoektocht. Als je in een grote stad woont zouden wij hier wel voor kiezen omdat de keuze alsnog heel groot is en de kwaliteit hier zeker aanwezig is. Woon je in Rotterdam? Dan is het makkelijk om te kiezen voor een goede online marketeer Rotterdam.

Kennis of persoonlijk?


Verder is het goed om na te denken of je persoonlijkheid zeer belangrijk vindt, wat vooral bij een freelancer het geval zal zijn of kies je voor een groot bureau? Een groot online marketing bureau heeft als voordeel dat hier waarschijnlijk meer kennis aanwezig zal zijn, puur vanwege het feit dat er veel meer koppen bij elkaar zitten. Ook dit is dus een hele belangrijke afweging die je moet nemen voordat je een keuze maakt voor welke weg jij in wilt slaan.