Voordelig een eigen website

  • door
Goedkope website

Een goed beeld wat je precies wilt hebben is noodzakelijk om de prijs globaal in te kunnen schatten voor je website. Je kunt niet altijd alle kosten vooraf berekenen, je kunt ook met de bouwer van je website afspreken dat je zelf de pagina’s toevoegt als ze dezelfde layout hebben. Om een goedkope website te laten maken kun je besparen op veel dingen tijdens het ontwerpen en uitvoeren. Maar ook heel veel elementen voor een website zijn vaste pagina’s die bij een website horen, je kunt dan denken aan een contactpagina bijvoorbeeld.

In een aantal stappen een website

Goedkope website

Vanaf twintig euro per jaar kun je al een goedkope website laten maken. In een aantal eenvoudige stappen kun je dit bereiken, hieronder bespreken we stap voor stap de acties die je moet ondernemen.

Een domeinnaam en hosting zijn noodzakelijk om bezoekers te kunnen krijgen op je website. Een domeinnaam kun je al heel voordelig kopen bij een aanbieder, veel bedrijven promoten met bijvoorbeeld een naam voor één euro. Hosting heb je nodig om je website op te kunnen zetten, voor ongeveer €20 per jaar heb je al een hosting voor je website.

Natuurlijk moet je ook een systeem hebben om je website op te kunnen bouwen, WordPress bijvoorbeeld is een systeem om snel en goedkoop je website op te kunnen bouwen. Op een simpele manier maak je in een handomdraai een website of een webshop. Wil je extra functies dan kun je plugins downloaden voor je website.

Goedkope website

Toevoegen van content

Een website zonder teksten en foto’s is geen website, deel de pagina’s in met unieke teksten en plaatjes om de bezoekers kennis te laten maken met jouw dienst of product.