Tip voor een goede iPhone reparatie in Hoorn

  • door
logo

Ben je op zoek aan iPhone reparatie Hoorn omdat je per ongeluk jouw iPhone hebt laten vallen en deze door de val kapot gegaan is? Dan ben je bij Cupair absoluut aan het juiste adres. 

iphone

De deskundige monteurs van Cupair 

In de loop van de  jaren waarin Cupair inmiddels werkzaam is hebben zij al erg veel klanten mogen helpen met het repareren van hun telefoon. in de loop van de jaren hebben de deskundige monteurs van de telefoon zaak erg veel ervaring en kennis opgedaan. Bij veel telefoons zaken wordt er gewerkt met imitatie onderdelen om de kosten van de reparatie laag te houden. Bij Cupair werken de deskundige monteurs met onderdelen en naar wens van de klant eventueel met imitatie. Op de originele onderdelen zul je na de reparatie 6 maanden garantie krijgen. Wanneer er binnen deze 6 maanden iets mis is en dit onder de garantie valt zal het probleem kosteloos worden verholpen. 

Een zeer goede service en gratis parkeerplek 

Je kunt bij Cupair een bezoek aan de winkel brengen zonder dat je een afspraak hebt gemaakt en gratis voor de deur parkeren. Een van de deskundige monteurs zal je dan zo snel mogelijk helpen. In enkele minuten constateert hij het probleem en zal hij voordat de reparatie van start gaat heldere uitleg geven over de kosten en wat er met jouw iPhone gaat gebeuren. Als je op zoek bent naar iPhone reparatie Hoorn ben je bij Cupar aan het juiste adres.