Tank voor drinkwarter

Een watertank 20L kun je uitstekend gebruiken om water op te slaan voor bijvoorbeeld de caravan, het water kun je gebruiken om te douchen, af te wassen en de toilet door te spoelen. Er zijn tanks op de markt die je kunt vervormen, zodat ze overal geplaatst kunnen worden. Bij een tank van hard kunststof ben je beperkt tot plaatsen waar de tank past. Bij rotterdamplastics.nl zijn er verschillende soorten en modellen verkrijgbaar van een watertank.

Ook perfect voor op de boot

Ga je met de boot een dagje varen dan kun je niet zonder een betrouwbare tank om drinkwater in op te slaan, met een watertank 100L heb je een uitstekende keuze. Het is van groot belang om te kijken welk materiaal is gebruikt voor het vervaardigen van de tank, niet ieder materiaal is geschikt om te gebruiken voor drinkwater. Zo moet de tank bestand zijn tegen UV licht om algenvorming te voorkomen, dit kun je ook doen door de tank op een donkere plaats te monteren.

Overal toe te passen

Eigenlijk is een watertank 100L overal toe te passen, zolang je rekening houdt met het materiaal en er veilig mee omgaat is de tank overal voor te gebruiken. Vaak vergeet men bij het vullen om dit op een zorgvuldige manier te doen, dit betekent gebruik maken van eigen slangen die je na iedere vul beurt weer zorgvuldig reinigt. Voorkom dat er bacteri├źn in de slang komen, die vervolgens ook in de watertank komen waardoor het water niet meer bruikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *