Speciaalbier glazen bedrukken als relatiegeschenk

  • door
Speciaalbier glazen bedrukken

Het kan moeilijk zijn om echt op te vallen met je marketing. Hoe zorg je er nou voor dat je klanten en potentiële klanten jou echt herinneren? Een uniek relatiegeschenk kan je al een heel eind op weg helpen. Speciaalbier glazen bedrukken is iets waar men niet snel aan denkt. En dat terwijl het toch een groot verschil kan maken. Zoiets vergeet je niet!

Speciaalbier glazen bedrukken

Soorten van reclame maken

Er zijn in het maken van reclame doorgaans drie doelgroepen die je kunt aanspreken:

  • mensen die al klant zijn 
  • mensen die klant zijn geweest
  • potentiële klanten

Bedrukte bierglazen zijn met name geschikt voor de eerste twee groepen maar er zijn nog meer groepen die je ermee aan kunt spreken. Je zou eventueel naar potentiële klanten een cadeautje kunnen sturen. Je loopt dan wel het risico dat je gewoon iemand een cadeau geeft en er nooit meer van hoort. Koude acquisitie met geschenken is daardoor wel een risico en relatief duur.

Speciaalbier glazen bedrukken

Bij je voormalig klanten

Als je echter huidige of voormalig klanten benadert met een tof relatiegeschenk dan is de band al heel anders. Een bedrukt bierglas vinden zij dan misschien juist wel heel tof. Het moet natuurlijk wel bij je business passen. Als jij een marketingstrateeg bent dan is een bierglas een vreemd cadeau. Ben je echter een barman, brouwer of doe je iets in de horeca dan is het juist heel origineel en leuk bedacht om een speciaalbier glas cadeau te geven. 

Hoe kom je aan die glazen?

Er zijn een aantal aanbieders online te vinden die speciaalbier glazen bedrukken. Bekijk eens op het internet de mogelijkheden en kies een aanbieder die bij je past. Het leukste is namelijk om een bierglas te laten bedrukken met het logo van je bedrijf maar dan moet de drukker dat natuurlijk wel kunnen.