Personeelsuitje regelen? Ontdek hier de leukste strand activiteiten

  • door
activiteiten Scheveningen

Wanneer jij aan de beurt bent om een personeelsuitje te regelen heb je heel wat mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een actief uitje, een rustig uitje, een leerzaam of juist een sportief uitje. Wat je ook in gedachten hebt, je kunt het regelen bij Flitz-events. Een personeelsuitje kan uit verschillende spellen bestaan, maar ook uit een leuke workshop of een gezellige rondvaart. Het is vooral belangrijk om te weten hoe jij de dag wilt invullen. Bij Flitz-events helpen we je graag met het organiseren van een onvergetelijk personeelsuitje, gevuld met gezellige strand activiteiten.

activiteiten Scheveningen

Deze activiteiten kun je doen op het strand van Scheveningen

Strand activiteiten zijn altijd al populair geweest voor personeelsuitjes en dat is niet voor niets. In de eerste plaats heb je alle ruimte en kun je volop genieten van het brede strand. Daarnaast heb je de keuze uit heel veel activiteiten, voor zowel op het strand als op het water. Daardoor is er voor ieder wat wils en slaag je altijd met een personeelsuitje op het strand van Scheveningen. Sportieve uitjes, teambuilding uitjes: je vind het allemaal in Scheveningen.

De leukste spellen op het strand kun je spelen in teamverband. Zo kun je bij een zeskamp meerdere teams maken, maar kun je met beachvolleybal ook meerdere teams maken. Andere leuke activiteiten zijn bubbelvoetbal, powerkiten, blokarten en boerenbeachgolf. Voor de ultieme teambuilding kun je kiezen voor de Robinson Crusoe Experience: hierbij speel je in teams tegen kannibalen en draait het vooral om samenwerking en doorzettingsvermogen. Welk team gaat voor de overwinning?!

activiteiten Scheveningen

De leukste uitjes op het strand en in de stad

Behalve leuke strand activiteiten zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Flitz-events. Zo kun je kiezen voor gezellige en leerzame workshops, zoals zandsculpturen maken, slippers decoreren, cocktails maken en schilderen. Een ontspannen rondvaart door Den Haag is ook een aanrader. De stad is daarnaast ook het ultieme decor voor de spannende citygames. Ook hierbij draait het om samenwerking en moet je de opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren in zo min mogelijk tijd. Hilariteit gegarandeerd!

Als afsluiter van de dag is het zeker aan te raden om te kiezen voor een heerlijk etentje bij een van de gezellige strandtenten langs de boulevard. Wil je het personeelsuitje alleen in de middag en avond laten plaatsvinden? Je kunt bijvoorbeeld in de middag een activiteit doen en in de avond een leuke pubquiz. De dag is helemaal in te delen zoals jij dat wilt! Bekijk je mogelijkheden bij Flitz-events en organiseer een onvergetelijk personeelsuitje!