Mest tank: wat zijn de voordelen?

  • door
mest tank

Een mest tank is niet meer weg te denken uit een landbouwbedrijf. Tegenwoordig ziet u overal waar u kijkt grote mest silo’s staan bij boeren bedrijven. Door gebruik te maken van een mest tank kunt u grote hoeveelheden mest opslaan en hoeft u dit niet gelijk te verspreiden over uw land. De mest tanks van Buwatec bieden u de mogelijkheid om een grote hoeveelheid mest in één keer op te slaan. Naast het gebruiken van de Buwatec opslag tanks kunt u de tanks ook gebruik voor drinkwater, vis tanks en indien gewenst voor het opslaan van regenwater. U kunt op uw boerenbedrijf een mest tank plaatsen maar u kunt deze tanks ook gebruiken om regenwater op te vangen of om drinkwater voor uw dieren op te slaan. De mogelijkheden voor het gebruiken van een opslagtank van Buwatec zijn eindeloos! 

mest tank

Mest tank van Buwatec overal ter wereld! 

Een mest tank van Buwatec is niet meer weg te denken uit het landbouwleven! Daarnaast worden de tanks ook over ter wereld gebruikt! In meer dan 50 landen vindt u een mest tank van Buwatec! Doordat de mest tanks van Buwatec gemakkelijk te monteren zijn, met alleen mankracht, kunnen de opslagtanks gemakkelijk verzonden en vervoerd worden. Zo kunnen de tanks op alle plekken in de wijde wereld worden gebracht en ter plaatsen worden opgezet. Komt u er toch niet uit? Dan is er altijd een monteur in de wijde omgeving om uw te ondersteunen met het in elkaar zetten van uw opslagtank!  Buwatec is specialiseert in het modulair bouwen van water en mest opslag tanks. De professionals van Buwatec hebben in meerdere landen contact met diverse dealers. Zo kunt u met problemen als een adviseur en monteur bereiken in uw eigen land. Het mooie aan de tanks van Buwatec is dat de tanks op maat gemaakt worden en op basis van modulaire opzet. 

Voordelen voor het gebruik maken van een mest tank van Buwatec

mest tank

Door een mest tank van Buwatec aan te schaffen bent u verzekerd van goede kwaliteit! De mest tanks worden gemaakt van gegolfde platen met afdekzeilen. U krijgt als het ware een bouwpakket toegezonden die gemakkelijk in elkaar te zetten is. Het enige wat u nodig heeft is gereedschap. De mest tanks zijn daarnaast ook erg betaalbaar. Buwatec staat bekend om zijn flexibiliteit en duurzaamheid. Bent u benieuwd wat een mest tank voor uw bedrijf kan betekenen waar dan ook in de wereld? Neem dan snel een kijkje op de website van Buwatec en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die de opslagtanks van Buwatec u aanbieden. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Tags: