Hoe integer is je toekomstige personeel

  • door
vog werkgevers

Als werkgever wil je het beste voor je bedrijf, personeel wat je kunt vertrouwen en waarbij je niet iedere dag hoeft te denken als dit maar goed gaat. Dit kan zowel in de zorg zijn, bij een financiële instelling, maar ook bij een sportvereniging. Maar ook een bedrijf moet aan kunnen tonen door middel van een vog werkgevers dat zij integer handelen, dit kan nodig zijn bij bijvoorbeeld een samenwerking met andere bedrijven.

Aanvragen voor je werknemers

vog werkgevers

Een vog werknemers is eenvoudig aan te vragen voor je werknemers, bedrijven kunnen heel eenvoudig via internet een aanvraag doen. Je ontvangt dan een mail dat de vog is aangevraagd en rond deze simpelweg via internet af. Voor vrijwilligers die werken voor een organisatie die met kinderen werken, of mensen met een verstandelijke beperking is het aanvragen van een vog gratis. De dienst Justis screent alle formulieren die binnenkomen.

Wordt een vog ook wel eens geweigerd

vog werkgevers

Natuurlijk zijn er mensen die voor een bepaalde functie solliciteren maar niet de benodigde vog krijgen. Wanneer je bij een financiële instelling hebt gesolliciteerd maar een strafblad hebt voor geld pikken uit de kassa in een winkel, is het niet verwonderlijk dat Justis de vog niet afgeeft. Het is maar net welke functie je gaat bekleden en waarvoor je een strafblad hebt. Een strafblad hoeft niet te betekenen dat je nooit een vog zal bemachtigen. Iemand die vrijwilliger wil zijn bij een voetbalvereniging zal bijvoorbeeld niet worden afgewezen als die auto heeft gereden met alcohol op. Zo heb je tal van combinaties waarbij je wel een vog krijgt met een strafblad.

Tags: