Een vrolijke schone vloer

  • door
Schoolvloer

Bij het kiezen van een schoolvloer dien je rekening te houden met een aantal aspecten die erg belangrijk zijn. Een ideale vloer voor een school kan van PVC zijn, deze tegels hoogwaardig en uitstekend materiaal. Vallen of lekker er vloeistoffen op de vloer trekken deze niet in de vloer, op deze manier blijft de vloer altijd netjes en schoon. Niet alleen goed voor de hygi├źne, maar ook mooi en fris om te zien. Wat er ook voor vloeistof op de vloer valt, bang om uit te glijden hoeven de kinderen niet te zijn door de antislip laag op de vloer. Zelfs bij een laagje water kan je nog veilig lopen op de vloer.

Schoolvloer

Geschikt voor alle leeftijden

Een schoolvloer moet geschikt zijn voor alle leeftijden, of het nu om kleine kinderen gaat die spelen op de vloer of volwassenen van een universiteit. Gelukkig zijn de vloeren van takensbedrijfsvloeren.nl niet alleen functioneel, ze gaan ook nog eens erg lang mee. Een nieuwe vloer laat je niet zomaar even leggen dus dit is ook wel van belang, het onderhoud kun je ook eenvoudig uit laten voeren en is niet kostbaar. De vloeren zijn populair omdat ze vloeistofdicht zijn, maar dit is niet het enige waarom de vloer zo populair is. In bijna elke kleur is de vloer te krijgen, je vindt dus voor jouw school zeker de kleur die bij de huisstijl past.

Kleuren lasnaden

In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van marmoleum, pvc of linoleum. Dit is niet gek want daar kun je vloeistoffen op laten vallen zonder dat het de vloer beschadigt, of dat er blijvende vlekken op de vloer aanwezig blijven. Bekers drinken vormen geen enkel probleem voor de vloer, een doekje of even dweilen en de vloer is weer zo goed als nieuw. Kies je voor PVC tegels dan zijn de lasnaden in verschillende kleuren mogelijk, dit kan een leuk effect geven aan de vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *