Een refurbished toestel vind je bij JorShop

  • door
jorshop

Ben je op zoek naar een nieuw toestel maar wil je niet teveel betalen? Dan ben je bij JorShop aan het juiste adres als je op zoek bent naar refurbished toestellen. Dit bedrijf geeft een device namelijk een tweede kans en biedt toestellen aan voor zeer voordelige prijzen. 

iPhones

Waarom kiezen voor JorShop? 

Dit bedrijf bestaat uit een team die gespecialiseerd is in telefoons. In de loop van de jaren die zij inmiddels werkzaam zijn hebben zij erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van telefoon. In deze jaren hebben zij al meer dan 10.000 toestellen gecontroleerd en waar nodig was opgeknapt. Bij JorShop vind je toestellen die dankzij de controle van de technische specialist weer als nieuw zijn. Je zult daarom in het assortiment kwalitatieve devices vinden  die aan worden geboden voor een zeer voordelige prijs. Het device is geheel up to date gemaakt en beschikt over de nieuwste software. Wanneer je een refurbished toestel aanschaft zul je hier ook 1 jaar garantie op ontvangen omdat zij garant staan voor de kwaliteit van het toestel, je kunt dus een jaar onbezorgd genieten van jouw nieuwe telefoon. Wanneer je besluit om over te gaan zul je naar de ontkenning van de garantie ook originele oplaad accessoires krijgen en bij de vervanging van onderdelen worden originele onderdelen gebruikt.

Een zeer hoog klant gemiddelde 

In de loop van de jaren heeft JorShop al erg veel klanten mogen helpen met het vinden van een nieuw toestel. Deze voorgaande klanten zijn allemaal zeer tevreden over de kwaliteit en de goede service van dit bedrijf en daarom beschikken zij ook op een klant gemiddelde van een 9,6.