Een corporate video van Movus

  • door
Logo-movus

Ben je op zoek naar de juiste manier om jouw verhaal, het verhaal van jouw organisatie of product op de juiste manier over te kunnen brengen op een potentiële klant? Dan is een corporate video de oplossing voor jou. 

We.Stream-Productfilm

Waarom kiezen voor een corporate video? 

Movus een filmhuis dat gelegen is in Nijmegen, het filmhuis bestaat uit een zeer creatief en gepassioneerd team. Zij werken graag samen met de cliënt om zo de perfecte corporate video tot stand te brengen. Met deze samenwerking bundelen zij graag de kracht door middel van de kennis van het bedrijf en de markt om het verhaal van jouw organisatie met het juiste gevoel en op de juiste manier over te brengen op de potentiële klant. 

De werkwijze van Movus 

Je kunt bij Movus gebruik maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt er samen gekeken naar de doelstellingen van jouw organisatie en hoe en bedrijfsvideo jouw hierbij kan helpen. Na het gesprek zal er een offerte worden opgesteld en wanneer je hiermee akkoord gaat zal er als eerst een concept tot stand worden gebracht. Dit concept zal een pakkende verhaallijn hebben die het juiste gevoel over zal brengen. Na het opstellen van het concept en het script zal er van start worden gegaan met filmen. Movus regelt hiervoor de juiste locaties, de apparatuur, en eventuele acties die in beeld komen.  Zij gebruiken high-end apparatuur en verzorgen de montage inclusief voice-over, muziek, graphics, animatie en motion.