De droom van iedere ondernemer

  • door

Met hetzelfde aantal medewerkers op de werkvloer meer omzet draaien, voor iedere ondernemer iets om van te dromen. Met de bestelzuil kan deze droom werkelijkheid worden, hij zorgt er namelijk voor dat de omzet van je winkel/bedrijf stijgt zonder meer personeelsleden in te hoeven zetten. Ook de rij voor de kassa neemt af met de zuil, klanten kunnen producten scannen om bijvoorbeeld de prijs te weten. Klanten worden ook blij, de klanttevredenheid neemt namelijk toe. Bestellingen van de webshop kunnen tevens worden afgerekend.

Verschillende soorten zuilen

bestelzuil

Er zijn verschillende soorten zuilen die je in kunt zetten binnen je bedrijf, met de loyalty card zuil kunnen bezoekers van een winkel of sporthal zich registreren. Er kunnen punten worden verzameld, coupons en kortingsbonnen worden uitgeprint via de zuil. Maar ook het bestellen van kaarten voor een concert, dierentuin of een pretpark. Eenvoudig selecteer je het gewenste aantal kaartjes en rekent ook af op de bestelzuil. Op deze manier heb je altijd snel je kaarten in huis en hoef je niet in de rij te staan bij de dierentuin of pretpark.

Groter assortiment aan te bieden

bestelzuil

Veel winkels of bedrijven hebben een online winkel waar het assortiment groter is dan de fysieke winkel. Zet je een zuil in de winkel dan zijn de producten uit de webshop ook ineens te koop in de fysieke winkel. Je kunt de producten uit de webshop bestellen en betalen in de winkel. Op deze manier kun je de klanten nog beter van dienst zijn, een blije klant is een terugkerende klant.