Breid je marketing uit bij Amazon

  • door
amazon uitbesteden

Meer omzet en minder uitgeven is voor iedere ondernemer een droom, vaak zijn webshops veel geld kwijt met marketingactiviteiten en is de winst per product minimaal. Stel je voor dat je producten verkoopt via het grootste platform wat er is, en daarbij geef je minimale kosten uit aan marketing activiteiten. Amazon maakt ieder jaar meer winst, niet alleen door zelf te verkopen maar ook door producten van ondernemers op het platform toe te laten. Kennis van het platform hoef je niet te hebben, laat Amazon uitbesteden door DGOC.nl en zij nemen al je zorgen uit handen.

Waarom DOGC.nl

amazon uitbesteden

Het eerste wat in je opkomt is waarom je amazon uitbesteden aan ons moet overlaten, onze medewerkers hebben meer dan 4 jaar ervaring met marketing van producten op Amazon. Wil je producten verkopen in het buitenland dan is dit ook mogelijk met ons, wij richten campagnes in voor verkopen over heel de wereld. Binnen zeer korte tijd heb je al resultaten uit de campagne die we voor je bedrijf hebben opgezet. Onze marketingstrategie is geschikt voor bijna alle producten, zelf geen zorgen meer maar alles wordt door ons gedaan. Ook een al lopend account kunnen we weer rendabel maken door een goede campagne op te zetten.

Werkwijze van onze medewerkers

Natuurlijk doen de medewerkers van DOGC.nl niet zomaar iets, amazon uitbesteden wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Via een rapportage van de vooruitgang wordt je op de hoogte gehouden, indien nodig kunnen we ieder moment de rapportage bijsturen om de maximale resultaten eruit te halen. Wil je geen gebruik meer maken van onze diensten, hanteren we geen opzegtermijn. Je zal merken dat de omzet toeneemt en er meer producten verkocht gaan worden met onze ervaringen. Minder marketingkosten tegen meer verkoop betekent meer winst aan het eind onder de streep. Je hebt de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende pakketten om marketing uit te besteden.